Horgaszclub.hu

Hírek - Bemutatjuk a STARFISH etetőanyag családot

Vissza
Az idei évtől egy új termékcsalád a STARFISH etetőanyagok és etetőanyag kiegészítők forgalmazásával bővítjük termékeink körét.

Ezzel az írással szeretnénk Nektek bemutatni a Starfish közel 200 termékét és próbáljuk megadni a választ, miért éppen ezeket a termékeket válasszátok horgászataitok során?!

Az etetőanyagok magas minőségét számtalan tényező befolyásolja. A STARFISH-nél mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a termékeik gyártása folyamán ezeket a tényezőket a lehető legfinomabban összehangolják. Ennek a munkának az eredménye, hogy mindig ugyanolyan prémium minőségű etetőanyagot tartalmaz a csomagolás. A felhasznált összetevőknél fontos szempont, hogy minden esetben ellenőrzött forrásból származik, még az import hozzávalók esetében is! A gyártási folyamat során rendkívüli hangsúlyt fektetnek a higiéniára, így semmilyen „idegen” anyag nem kerülhet a termékekbe. A folyamat végén pedig a megfelelő tárolási és szállítási feltételekre is nagy hangsúlyt fektetnek. Mindezekkel biztosítják az állandó és magas minőséget és az eredményt a HALAKAT!

 

 

A cég számára a két legfontosabb szempont a KÖRNYEZETVÉGELEM és a VEVŐK elégedettsége. Minden termék tesztelése során nagy hangsúlyt fektettek a biológiai lebonthatóságra és a hatékonyságra egyaránt! Ezeket a termékeket akár hétköznapi horgászatnál, akár többnapos túrákon, de még versenykörülmények között is rendkívüli eredményekkel használhatjuk, hiszen minden halfajra és vízre készült etetőanyag komoly teszteken esett át szerte Európában! A csomagok tartalmát évről évre továbbfejlesztik, hogy minden horgászatod során újabb és újabb élményben lehessen részed!


XXL

Az XXL termékcsalád a Starfish egyik zászlóshajója. Az évek során folyamatos fejlesztéseken és teszteken esett át, hogy a legjobb minőségben kerüljön a horgászok kezébe! A csomagolás nem minden! Hiszen a benne lévő etetőanyag rendkívül illatos és hihetetlenül hatékony! Gazdaságos kiszerelésének köszönhetően a több napos túráinkon is eredménnyel használhatjuk. Kapható ponty, bodorka, compó, tavi, folyóvízi, feeder, dévér, domolykó, univerzális és nagyhalas változatban.

 

 

Feeder Extasy

A Feeder Extasy modern kelléke a feederes módszerrel történő horgászataink során. Az etetőanyag minőségi összetevőinek révén az etetésünk közelében lévő minden pontyot a horgunkra hivatott csábítani. A hozzáadott víz mennyiségének szabályozásával állítsuk be a keverék állagát a horgászhelyünk viszonyainak megfelelően. Gabonaőrlemények, sütőipari melléktermékek, gyógynövények, ásványi anyagok, héjas termések hozzáadásával készül. Kapható gazdaságos 2,5 kgs kiszerelésben tavi és folyóvízi kivitelben.

 

Super aroma

 

A Super Aroma széria egy rendkívül aromás etetőanyag család, amelyet magas csalogató hatásának köszönhetően jó eredménnyel alkalmazhatjuk túlhorgászott vizeket, ott ahol a halak már megszokták, vagy immunissá váltak a normál etetőanyagokra! Versenykörülmények között elengedhetetlen! Kapható 1 kgs kiszerelésben, 14 -féle kivitelben.

 

 

 

Big Carp

A Big Carp sorozat elsősorban a pontyhorgászok részére fejlesztettük ki. Magas fehérjetartalmának köszönhetően rendkívüli módon vonzza és etetésünkön tartja a nagy testű példányokat. Kitűnő eredménnyel használhatjuk bojlis túráink során, ahol fontos lehet a fehér halak szelektálása. Bekeverve állagának köszönhetően bármilyen etetőkosárral könnyen használható. Kapható 3 kgs kiszerelésben hét különböző változatban.

 

Speciál

 

A Speciál egy különleges, ahogy a nevéből is látszik, egy speciális etetőanyag család. Továbbfejlesztett változatának köszönhetően ellenállhatatlan a halak számára! Ez a különleges mix gondosan kiválasztott egzotikus hozzávalókat tartalmaz! Kapható 1 és 3 kgs kiszerelésben hétféle változatban.

 

 

 

 

Universal

 

Az Univerzál szériát a napi horgászatokra fejlesztettük ki. Annak ellenére, hogy nagyon kedvező áron kapható egy kiváló összetevőket tartalmazó minőségi termék! Szinte bármely békés halas horgászat során kiemelkedő eredménnyel használhatjuk. Barna színének és intenzív aromájának köszönhetően a halak igazi kedvence! Kapható 1 kgs kiszerelésben és 10 változatban.

 

Select

 

Az igényes horgásztúrák elengedhetetlen fegyvere. Az etetőanyagok halfajonként 3 különböző színnel kerülnek forgalomba. Az összetevők megfelelő elegye és színe a horgászat feltételeinek figyelembevételével nagymértékben hozzájárul a végeredményhez. Kapható 1 kgs kiszerelésben hét változatban.

 

 

 

Top secret

 

A Top Secret széria a legjobb minőségű összetevőkből megalkotott termékcsalád. Kifejezetten ajánljuk olyan helyzetekre, amikor rendkívül fontos hogy mennyi halat fogunk. Így a horgászversenyek nélkülözhetetlen kelléke, hiszek a Top Secret felhasználásával döntően befolyásolhatod eredményedet! A keverék erősen koncentrált ezért nem versenykörülmények között 1:3 arányú higítását javasoljuk. Kapható 1kgs kiszerelésben hét változatban.

 

 

Agyag

 

 

 

Elsősorban etetőanyag nehezítésére, valamint szúnyoglárvával történő horgászat során ajánljuk. 1 kgs kiszerelésben öt -féle változatban kapható.

 

 

 

 

Kapcsolódó termékek

 

 

Kapcsolódó írások:

Végre...

Világok harca

Feltöltve: 2012-02-05 16:06 - Frissítve: 2012-02-10 14:38
Érdekesnek találta? Ossza meg ismerőseivel:
Iwiw Facebook Twitter Tumblr Google
Még üres a kosara? Rendeljen webáruházunkból!
Látogassa meg horgaszclub.hu a ShopMania weboldalon
Neked fontos a KÖRNYEZET- VÉDELEM?


  •  
  • "A földet unokáinktól kaptuk kölcsön" én e szerint élek! (55%)

  •  
  • Amennyire tudom védem a környezetemet! (36%)

  •  
  • Szelektíven gyüjtöm a hulladékot! (7%)

  •  
  • Néha eszembe jut! (2%)

  • Hidegen hagy! (0%)


  • Összesen 128 szavazat érkezett!

Régebbi szavazásokBezár

HorgászClub Pontyfogó Kupa 600.000 forintos díjazással

A Horgászclub.hu Pontyfogó Kupa harmadik illetve negyedik  ízben kerül megrendezésre. A megmérettetésekre 2012. Május 3-6-ig az 5 tó Horgásztórendszer 3-as taván valamint 1012 június 21-24 között a Malomvölgyi Parkerdőben a Kökényi tónál kerül sor. A versenyekenn fenekező módszerrel, hajszálelőkén felkínált csalikkal lehet horgászni. Az induló csapatok a mérlegelések során elért összespontszámuk alapján nyerik el helyezéseiket.

Gyere és küzdj meg Tornádóval a 600.000 forint nyereményért!

További információk

{title}

{desc}

Tovább...
Bezár